Červen, červenec, srpen 2018

V červnu jsme s páníčky byli na víkend na tábořišti na Borečku. Páníček s kamarády z práce měli již tradiční opékání kýty. My jsme s paničkou podnikli výlet k Hradčanským rybníkům, krásně jsme si zaplavali. 

V červenci jsme vyrazili na dovolenou k moři na Balt. Utábořili jsme se v kempu Tramp, blízko městečka Medziwodze. Zpočátku se nám moře moc nelíbilo, byly velké vlny, ale pak jsme se osmělili, zjistili jsme, jak na to a už jsme si koupání užívali. Podnikali jsme také výlety - navštívili jsme nákladní přístav a taky takový mini přístav pro malé jachty, park miniatur vlaků a majáků v městečku Dziwnów a Medziwodze. Park miniatur a nejdelší molo v Medzizdroje a maják (panička vyšlapala 240 schodů) a pevnost Gerharda ve Swinoujscie. Fotky můžete shlédnout na blabus.rajce.idnes.cz/Polsko_BaB_cervenec_2018. Po návratu z Polska jsme ještě na víkend zajeli do kempu Horní Bukovina. Bylo ale strašný teplo, tak jsme jen tak polehávali u karavanu a chodili se namočit do potoka. 

V srpnu jsme pak o víkendu zajeli do Jetřichovic. Opět jsme šli na výlet na Pavlininu stezku, ta se nám líbí, je to pěkně v lese ve stínu a protože se jde skoro pořád podél řeky, tak jsme měli dost příležitostí ke koupání. blabus.rajce.idnes.cz/Jetrichovice_B_B_srpen_2018/ Jinak srpen byl celkově dost teplý, tak jsme na žádné velké výlety nedělali. Zaskočili jsme na naši oblíbenou trasu na Srní potok a zašli jsme i na Julinku. Pár fotek z popsaných akcí ve Fotogalerii 2018.